Selamat datang di Poltekpos.forumid.net Smile

Untuk saat ini konten kami hanya bisa diakses oleh member..
silahkan mendaftar (register) ,Jika anda sudah menjadi member kami silahkan login terlebih dahulu

Pantangan-pantangan nu teu kenging di langgar di tanah sunda

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down

Stiky Pantangan-pantangan nu teu kenging di langgar di tanah sunda

Post by Alfairoe_Sigit on Fri Nov 04, 2011 1:56 am

wilujeng patepang sareng simkuring..
nepangkeun kasadayana...
ngiring share sakeudik
kamari simkuring ngobrol sareng sesepuh anu tiasa kasebat jalmi pinter,yen di SUNDA teh aya seuseur pisan pantangan nu teu kenging di langgar,kaleresan simkuring kamari oge nyerat nu di carioskeun ku eta sesepuh teh,,naon naon wae eta pantangan anu teu kenging di langgar teh..
sok mangga di aos hiji-hiji,sareng teras di terapkeun di kahirupan sapopoe,mudah-mudahan janten jalmi anu tiasa nga baktos kanggo agama,bangsa,sareng budaya.amin

nu kahiji
" TEU KENGING NGOREK CEPIL NGANGGO LINGGIS "
nu kadua
" TEU KENGING ADAN SABARI PAPANG"
nu katilu
" TEU KENGING NGEROK TONGGONG NGANGGO ARIT,PACUL,KORED JEUNG SAJABANA "
nu kaopat
" TEU KENGING EUEUT KOPI SABARI TINJU "
nu kalima
" TEU KENGING JE-JEMPING-AN NGANGGO MOTOR DI KAMAR MANDI "
nu kalima
" TEU KENGING HITUT DI PAYUNEUN PANGAMBUNG KOLOT "
nu kagenep
" TEU KENGING NGAJAK TINJU NINI-NINI NU KEUR MEUNTAS "
nu katujuh
" TEU KENGING MISSED CALL NO HAPE PRESIDEN "
nu kadalapan
" TEU KENGING NGAJAK SUIT KA POLISI NU KEUR DINES "
nu kasalapan
" TEU KENGING NGOBROL SARENG KUDA DI KEBON BINATANG "
nu terakhir
" TEU KENGING NINCAK TI KOTOK,TI UCING JEUNG SABANGSA TA-TAI-AN "

heup..sakitu heula eta pantangan teh..
bilih aya nu bade nambihan pantangan-pantangan nu sejen..mangga di serat didieu..supados nu sejen tiasa ninggal sareng tiasa ngamalkeun ieu pantangan-pantangan teh di hahirupan sapopoe na urang sunda..
teu aya maksad SARA(da teu aya nu SARA)
hatur nuhun kasadayana..


Signature......................


Member baru harap baca dulu Rules and main point ,
Terima kasih sudah mau mengikuti Rules "Poltekpos.forumid"
avatar
Alfairoe_Sigit
Administrator
Administrator

Kelas : MI-3D
Angkatan : 2009
Join date : 29.10.11
Lokasi : Bandung
Posts : 144

Kembali Ke Atas Go down

Stiky Re: Pantangan-pantangan nu teu kenging di langgar di tanah sunda

Post by Jajang_Mustofa on Sat Nov 05, 2011 12:37 am

Teu kenging calik dilawang panto, bisi teu gaduh jodoh wow


!...SIGNATURE...!



Member baru harap baca dulu Rules and main point , Terima kasih sudah mau mengikuti Rules "Poltekpos.forumid"


avatar
Jajang_Mustofa
Super Moderator
Super Moderator

Kelas : MI-3D
Angkatan : 2009
Join date : 29.10.11
Lokasi : Bandung
Posts : 143

Kembali Ke Atas Go down

Stiky Re: Pantangan-pantangan nu teu kenging di langgar di tanah sunda

Post by Alfairoe_Sigit on Wed Nov 09, 2011 12:09 am

Jajang_Mustofa wrote:Teu kenging calik dilawang panto, bisi teu gaduh jodoh wow

tambahan
"Teu kenging standing make becak" Laughing


"teu kenging ngahampelas sirah butak!!" Laughing


Signature......................


Member baru harap baca dulu Rules and main point ,
Terima kasih sudah mau mengikuti Rules "Poltekpos.forumid"
avatar
Alfairoe_Sigit
Administrator
Administrator

Kelas : MI-3D
Angkatan : 2009
Join date : 29.10.11
Lokasi : Bandung
Posts : 144

Kembali Ke Atas Go down

Stiky Re: Pantangan-pantangan nu teu kenging di langgar di tanah sunda

Post by Jajang_Mustofa on Wed Nov 09, 2011 12:58 am

Alfairoe_Sigit wrote:
Jajang_Mustofa wrote:Teu kenging calik dilawang panto, bisi teu gaduh jodoh wow

tambahan
"Teu kenging standing make becak" Laughing


"teu kenging ngahampelas sirah butak!!" Laughing





teu kenging nyandak salain barang nyalira, bisi aya nu bendu Laughing


!...SIGNATURE...!



Member baru harap baca dulu Rules and main point , Terima kasih sudah mau mengikuti Rules "Poltekpos.forumid"


avatar
Jajang_Mustofa
Super Moderator
Super Moderator

Kelas : MI-3D
Angkatan : 2009
Join date : 29.10.11
Lokasi : Bandung
Posts : 143

Kembali Ke Atas Go down

Stiky Re: Pantangan-pantangan nu teu kenging di langgar di tanah sunda

Post by dhiebeand on Wed Nov 09, 2011 8:01 am

Jajang_Mustofa wrote:
Alfairoe_Sigit wrote:
Jajang_Mustofa wrote:Teu kenging calik dilawang panto, bisi teu gaduh jodoh wow

tambahan
"Teu kenging standing make becak" Laughing


"teu kenging ngahampelas sirah butak!!" Laughing





teu kenging nyandak salain barang nyalira, bisi aya nu bendu Laughing

teu kenging nyanyi di sungut batur.. ...............
avatar
dhiebeand
Trial Moderator
Trial Moderator

Kelas : Ti 1B
Angkatan : 2011
Join date : 08.11.11
Lokasi : di kampus
Posts : 43

Kembali Ke Atas Go down

Stiky tambahan

Post by hamdan djunaedi on Thu Nov 10, 2011 9:40 pm


teu kenging gosok gigi ku sikat kawat

teu kenging Kumur-kumur ku cai aki

teu kenging Motong kuku ku kampak



wakakakakka wakakakakka matabelo
avatar
hamdan djunaedi
Forum Member
Forum Member

Kelas : MI-2A
Angkatan : 2010
Join date : 10.11.11
Lokasi : bandung
Posts : 4

Kembali Ke Atas Go down

Stiky Re: Pantangan-pantangan nu teu kenging di langgar di tanah sunda

Post by Sponsored content


Sponsored content


Kembali Ke Atas Go down

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas


 
Permissions in this forum:
Anda tidak dapat menjawab topik